понеділок, 16 жовтня 2017 р.

На допомогу учасникам!!!


Звертаємо увагу на нововведення!!! Для участі у Конкурсі вчителям необхідно у період з 01 по 22 жовтня 2017 року зареєструватися на платформі Конкурсу (https://aka.ms/teacheroftheyear2018), створити профіль в освітній мережі для вчителів Microsoft (https://education.microsoft.com/), на якому обов’язково розмітити відеорезюме (до 5 хв.); висновок відповідного методичного об’єднання навчального закладу про педагогічну та методичну діяльність, підписаний головою методичного об’єднання та керівником закладу; за бажанням можуть бути розміщені матеріали з досвіду роботи (відео та розробки уроків, позаурочних заходів, презентації, дидактичні матеріали тощо).
Реєстраційна форма для ознайомлення та орієнтовний план відеорезюме розміщені у додатку 1.
Примітка. Реєструються усі учасники І туру



УВАГА! РЕКОМЕНДАЦІЙНІ МАТЕРІАЛИ щодо реєстрації учасника на платформі Конкурсу (https://aka.ms/teacheroftheyear2018) та створення профілю в освітній мережі для вчителів Microsoft(https://education.microsoft.com/).
1. Приклад електронної реєстраційної форми (підготовлений ДНУ «ІМЗО»)
2. Інструкція зі створення профілю (підготовлена ДНУ «ІМЗО»)
3. Відео інструкція щодо реєстрації в освітній мережі для вчителів Microsoft (підготовлена КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського»)
4. Відео інструкція щодо створення облікового запису Microsoft (Outlook) (підготовлена КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського»)
УВАГА, учасники Конкурсу! Перший крок – створюєте обліковий запис (п. 4 та п. 2); другий крок – реєструєтеся в освітній мережі (п.3 та п.2)

Немає коментарів:

Дописати коментар